Om oss

PROLØSNINGER AS ER EN VIRKSOMHET MED KAPASITET TIL Å UTFØRE BÅDE SMÅ OG STORE PROSJEKTER OG ØNSKER Å FORMIDLE ET GODT OG VARIERT TILBUD AV TJENESTER. I ET KONKURRANSEDYKTIG MARKED, ER VÅR FREMSTE MÅLSETTING Å UTFØRE ARBEID MED GOD KVALITET OG TIL EN FORNUFTIG PRIS.

Våre snekkere har lang erfaring, er vant til å jobbe med mange ulike typer oppdrag og utfører jobben med faglig presisjon. De leverer høy kvalitet på alle oppdrag.

Vi utfører alle typer rehabiliteringsarbeider relatert til eksisterende bygninger slik som takskifte, etterisolering, skifte av utvendig panel, skifte av vinduer, innvendig oppussing/rehabilitering. Alle våre snekkere har bred erfaring og kan utføre den jobben du har behov før.

Våre flisleggere har mange års erfaring i yrket sitt og har opparbeidet seg god kompetanse på legging av ulike typer fliser.

Vi har lagt mye stein, så vi kan det vi driver med. Flere av våre ansatte har et godt øye for dette. De ser hva som blir pent, praktisk osv. Det er mye å ta hensyn til - ikke minst dine ønsker!

Kontakt oss for en uforpliktet prat!

Ferdige prosjekter